Utrecht - Woensdag in Bureau Hengeveld

8 april 2016 19:09
Bron: Politie.nl

In Bureau Hengeveld, het regionale opsporingsprogramma op RTV Utrecht, vragen politie en justitie aandacht voor misdrijven. In de aflevering van woensdag 13 april vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Woningoverval Woerden

Zaterdagavond 2 januari werden bewoners van de ’s-Gravensloot in hun woning overvallen. Twee gewapende mannen drongen die avond de woning binnen en bedreigden de bewoners. Eén van de hen is hierbij geslagen en liep letsel op. Met een flinke buit zijn de twee donker geklede overvallers er vandoor gegaan. De daders staan op bewakingsbeeld.

Sieraden

31 maart houden agenten twee jongens aan die aan het vechten zijn in Hoog Catherijne. Een van hen kan zich niet legitimeren en wordt meegenomen naar het politiebureau. Bij de fouillering komt er een zakje met sieraden tevoorschijn. Deze zijn waarschijnlijk van een woninginbraak afkomstig. De sieraden kunnen niet aan een aangifte worden gekoppeld. Wie herkent de sieraden als zijn eigendom en wie weet van wie de sieraden mogelijk zijn.

Bekladding woning Houten

Sinds eind september 2015 is een woning in Houten aan de Vlechthout tot driemaal toe met verf beklad. In Bureau Hengeveld worden beelden getoond waarop een dader te zien is.

Snelkraak

In de nacht van 18 op 19 maart vond er een snelkraak plaats bij een supermarkt aan de Dorpsstraat in Nieuwegein. Drie mannen braken in bij een Dagwinkel in Vreeswijk waarbij zij de toegangsdeur met een moker vernielden. Afgelopen jaar werden in twee achtereenvolgende nachten, zondag 16 op maandag 17 augustus en maandag 17 op dinsdag 18 augustus, soortgelijke snelkraken in de Dagwinkel gepleegd. In Bureau Hengeveld een interview met een slachtoffer.
Bureau Hengeveld
Bureau Hengeveld is woensdagmiddag om 13.30 uur te zien op RTV Utrecht. Het programma wordt elk uur herhaald tot de volgende ochtend 06.30 uur. Heeft u een tip voor de politie? Geef deze dan gratis door via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat door de actualiteit andere zaken behandeld worden.

Utrecht Houten

  • b347a81227ad989643525dfc92609b3f